Jakten

Jakte i British Columbia

British Columbia er kanskje Canadas vakreste stat med store fjellkjeder, endeløse skoger, ville floder og et fantastisk dyreliv.

Med et areal på 947.800 km2, (tre ganger så stort som Norge), og kun 3,9 mil. innbyggere er det god plass. British Columbia har en meget tett bjørnestamme så du vil garantert se mange bjørner i løpet av en ukes jakt. Det er også enorme mengder med muledeer og ennet vilt som gjør at du virkelig får mange flotte naturopplevelser. I British Columbia er det også grizzlybjørn, og av den grunn er det forbudt med åtejakt.
Mange av jegerne som har vært nede har kjøpt seg en ekstra bjørnetag, og vi har sålangt også 100% felling på 2dre tag. Det er langt fra alle som får sjansen til å felle ulv i Bonaparte området, men mange har sett ulv i løpet av perioden, så det kan lønne seg å kjøpe en ulvetag i tilegg dersom man er intressert i å skyte ulv. Det hender stadig at ulven kommer på lokk når vi har lokket på koyote med elektronisk lokk. (Foxpro)
 

Vårt jakt- og fiskeområde i ligger nord for byen Kamloops. Jaktområdet er på 470 kvadratkilometer, her finnes alt fra laksefiske nede i dalene, ørretfiske i mindre vann og bekker til svartbjørn og puma i åssidene. God og langsiktig viltforvaltning sørger for at våre gjester får høy kvalitet både på naturopplevelsene, jakten og selve oppholdet.

 

Jakten foregår som smygjakt (Spot & Stalk) kombinert med noe postering i åsene. Om våren er bjørnene aktivt fødesøk i de grønne, frodige dalene, i tillegg er det parringstid noe som gjør at de store hannbjørnene forflytter seg over store områder for å finne brunstige binner. Ca 30 % av bjørnestammen i området består av brunfargede bjørner som er et ettertraktet trofé.

 
Gjestene våre legger seg med et smil om munnen hver kveld!